Laborantti, Genencor International Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
At IFF, an industry leader in food, beverage, health, biosciences and sensorial experiences, science and creativity meet to create essential solutions for a better world - from global icons to unexpected innovations and experiences. With the beauty of art and the precision of science, we are an international collective of thinkers who partners with customers to bring scents, tastes, experiences, ingredients and solutions for products the world craves. Together, we will #DoMoreGood for people and planet.

Jämsänkosken tehdas (Genencor International Oy) kuuluu IFF Health & Biosciences (H&B) -divisioonaan, joka on innovatiivinen markkinajohtaja teollisen biotekniikan alalla ja uraauurtava entsyymiteknologian ja biotuotteiden kehittäjä. H&B -divisioonan tehtailla valmistetaan entsyymejä ja muita biotuotteita esimerkiksi pesuaine- ja tekstiiliteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja eläinrehun paranteiksi. Haemme Jämsänkosken tehtaalle

LABORANTTIA

Laborantin keskeisiä tehtäviä ovat mikrobiologisten tuotantoajojen aloittaminen sekä tuotantoprosessien ja lopputuotteiden enstyymiaktiivisuus- ja mikrobiologiset määritykset. Työhön liittyy myös QC -menetelmien ylläpitoon ja laadunvarmistukseen liityvät tehtävät. Edellytämme sinulta tavallisimpien mikrobiologisten, fysikaalisten ja kemiallisten analyysimenetelmien osaamista.

Sinulla on laborantin työhön soveltuva tutkinto kuten laborantin, bioanalyytikon tai laboratorioanalyytikon tutkinto. Sinulla on vähintään vuoden työkokemus laborantin tai analyytikon tehtävästä. Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ahkeraa ja vastuullista työskentelyotetta. Olet tottunut käyttämään SAP/LIMS-järjestelmiä ja Officen ohjelmia ja pystyt toimimaan myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä bioteknologian yrityksessä. Palkkaus on kemianalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa QC -kemisti Elina Säynätjoki, puh. 010 4317431, 31.5.2024 klo. 10:00 - 12:00.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.6.2024 IFF:n rekrytointisivuston kautta: www.iff.com/careers.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.iff.com/IFF/job/Jamsankoski-Laborantti-42300/1169091900/